g i n

Een gloednieuwe aktie 2018

Maak kans op fantastische Bosch-prijzen

Boek online uw afspraak en maak kans op Bosch-prijzen!

Waarschijnlijk kent u Bosch van onder andere huishoudapparaten en gereedschap. Maar wist u dat Bosch het grootst is in de automobielindustrie? Bosch maakt voor deze industrie hoogwaardige auto-onderdelen, software en diagnoseapparaten, waar onze monteurs dagelijks mee werken. Mede door de ondersteuning van Bosch is uw auto bij Bosch Car Service in goede en vakkundige handen.

Dit jaar profiteert u nóg meer van onze ondersteuning door Bosch. In 2018 maakt u namelijk iedere maand kans op één van de vele Bosch-prijzen: ruitenwissers, blenders, wasmachines, koelkasten, stofzuigers, accuschroefboormachines, hogedrukreinigers en nog veel meer.

Wilt u één van de deze fantastische prijzen winnen? Meedoen is heel eenvoudig: plan een online afspraak bij een Bosch Car Service bij u in de buurt.

Prijzen

Elke maand zijn er minstens 48 gelukkige winnaars. In 2018 vallen er in totaal maar liefst 655 mensen in de prijzen. U heeft dus volop kans!

Op deze plek geven wij u maandelijks een update van de te winnen prijzen. Voor welke Bosch-prijzen speelt u in maart?

  • Thermostaat + adapter (EasyControl)