g i n

Airco Service

Wanneer is uw auto toe aan airco onderhoud?

airco-service-autobedrijf-jan-van-poppelen-reek

De airco in de auto regelt de temperatuur en zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid afneemt. In het aircosysteem zit een koudemiddel dat verdampt of kan weglekken. Door lekkage langs rubber neemt het koudemiddel gemiddeld tussen de 5% en 10% af per jaar. Daardoor treedt er drukverlies op waardoor de airco in uw auto minder koele lucht afgeeft. Auto airconditioning draagt bij aan rijcomfort. Zomers blijft uw auto koel, ’s winters houdt de combinatie van airco en verwarming autoruiten condensvrij. Om zeker te weten dat uw airco goed functioneert, is tijdig controleren en jaarlijkse service aan te bevelen. Het is zaak om uw airco systeem iedere 2 jaar te laten controleren. Neemt u geurtjes of een muffe lucht waar, dan voorkomt een airco servicebeurt eventuele problemen. Met onze ionisator, luchtreiniger en na het vervangen van het interieurfilter bent u in een mum van tijd verlost van deze vieze geurtjes.

Wij verzorgen een airco diagnose tot complete airco service voor elk merk en type auto, bedrijfsauto, hybride en of camper.

Autofabrikanten raden aan om de airco van uw auto elke twee jaar opnieuw te laten vullen.

Prijs is 78,65 inclusief 50 gram koudemiddel R134A . Inclusief BTW exclusief interieurfilter. Indien er meer koudemiddel gebruik moet worden wordt er een meerprijs per gram doorberekend.

Voor koudemiddel R1234YF gelden andere prijzen.

Wilt u direct een afspraak inplannen? Dan kunt u dat doen via onze Bosch Site via de onderstaande button: