g i n

APK Keuringen

Een APK-keuring wordt uitgevoerd door een gecertificeerde APK-keurmeester waarvan wij er hier 2 in het bedrijf hebben. Iedere auto, bedrijfsauto’s, caravan, benzine, diesel of LPG,  wordt op een vooraf vastgesteld aantal punten gekeurd. Deze punten bestaan uit bv een roetmeting, een EOBD of 4 gas test. Andere aspecten die gekeurd worden zijn, het testen van de remmen, banden, verlichting, autogordels, stuurinrichting en delen van de carrosserie.

Het is aan te raden om de APK van de auto te regelen voordat de vervaldatum van de APK geweest is. Op het moment dat de APK verlopen is bent u niet meer bevoegd om met de auto de weg op te gaan, tenzij het direct naar de garage is. Nadat de auto gekeurd is, is uw auto APK-gekeurd voor een compleet jaar. U mag uw auto 2 maanden voor het verstrijken van de verval datum al laten keuren, de keuringsdatum blijft dan intact. Is uw auto niet tijdig gekeurd, dan kan u een fikse boete verwachten van de overheid. In de tussentijd dient de auto natuurlijk wel onderhouden te worden. De APK-keuring alleen is niet afdoende om zorgeloos rond te rijden.

Wij bieden de Apk keuring aan voor benzine auto`s.
Voor diesel auto`s na bouwjaar 2006.
Voor diesel auto`s voor bouwjaar 2006.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van wanneer u uw APK Keuring heeft? Klik dan op de onderstaande afbeelding en vul daar uw gegevens in:

apk-reminder-autobedrijf-jan-van-poppelen-reek

Wilt u direct een afspraak inplannen? Dan kunt u dat doen via onze Bosch Site via de onderstaande button: