g i n

Regulier Onderhoud

Is uw auto of bedrijfsauto’s bij ons in onderhoud, dan is het goed om te weten dat wij onderhoud hoog in het vaandel hebben.
Uit ervaring hebben wij geleerd dat regulier onderhoud erg belangrijk is. Het voorkomt vaak grote reparaties.
De moderne motoren moeten tegenwoordig zo`n schone verbranding realiseren dat dit te kostte gaat van vitale onderdelen in het motorblok. Inwendige vervuiling is hiervan vaak de oorzaak.

regulier-onderhoud-autobedrijf-jan-van-poppelen-reek

Het is dus van belang om de onderhoudstermijnen in acht te nemen en om niet tegen hoge kosten aan te lopen. Wij verzorgen voor ieder merk en type auto, caravan het regulier onderhoud volgens fabriek voorschriften. Ook krijgt ieder auto 1ste montage onderdelen zodat evt. fabrieksgaranties niet in het geding komen. Komen er onverhoopt onverwachte reparaties aan het licht tijdens het regulier onderhoud, dan brengen wij u eerst op de hoogte van de extra kosten alvorens wij dit gaan repareren.

Indien gewenst kunt u ook een offerte van ons ontvangen om inzicht te krijgen wat een onderhoudsbeurt kan gaan kosten. Mocht u tijdens het onderhoud een vervangende auto willen hebben, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Wij bieden al groot onderhoud aan vanaf €195,- inclusief btw en arbeidsloon.

Wilt u direct een afspraak inplannen? Dan kunt u dat doen via onze Bosch Site via de onderstaande button: