g i n

Over ons

Autobedrijf Jan van Poppelen is op het gebied van auto onderhoud en auto verkoop uw partner die gaat voor kwaliteit en kwantiteit. 

Al vanaf de jaren 60 is autobedrijf Jan van Poppelen uitgegroeid tot een vertrouwd autobedrijf tot in de verre omgeving. In 2004 zijn wij lid geworden van de Bosch Car Service formule. 

Bosch is vandaag de grootste onafhankelijke leverancier in de eerste montage voor personenwagens. Ervaring, inventiviteit en een uitgebreide know-how leiden voortdurend tot nieuwe productontwikkelingen. Deze zorgen ervoor dat auto’s steeds beter presteren op het vlak van veiligheid, verbruik en emissie.

Door de nauwe samenwerking met zowat alle autoconstructeurs kan Bosch een schat aan technische informatie doorgeven aan de Bosch Car Service partner. Vakkundige reparatie en onderhoud, gekoppeld aan bekwaam en klantvriendelijk advies, dat is de competentie van het Bosch Car Service bedrijf. Als Bosch Car Service beschikken wij over goed geschoold personeel om alle mechanisch storingen op te lossen.

Dit vakmanschap gecombineerd met het gebruik van uitsluitend onderdelen van origineel kwaliteitsniveau, biedt u de zekerheid van een goede en betrouwbare reparatie.

partners-jan-van-poppelen-reek